Direct inschrijven als stagebieder? Klik hier
Lees hier de eisen voor een stagebieder.


Vergoeding
Hondentrimopleiding biedt stagebieders een aantrekkelijke waardebon van €200,- (incl. BTW). Dit bedrag is 01-06-2014 ingegaan. Om te besteden aan trimspullen, per stagiaire ter stimulering en compensatie van gemaakte kosten. Dit bedrag is voor de volle 80-100 dagen, indien een stagiaire eerder stopt, zal u betaald worden voor de dagen die de cursist bij u heeft stage gelopen en zijn afgetekend. U ontvangt geen waardebon als dit minder dan 30 dagen zijn.
Zorg er als stagebieder dus ook voor dat je iedere dag aftekent!
Zodra een cursiste de 80-100 dagen heeft gelopen en het examen heeft gedaan, dan kunt u ons een mail sturen met hierin de aanvraag van de Waardebon.

Vergeet hierbij niet de naam van de cursiste te noemen.


 

 Informatie taken
De cursist ontvangt een stage-overeenkomst, die moeten de stagebieder en cursist beiden ondertekenen. Deze overeenkomst is noodzakelijk en is een bewijs dat de cursist bij stage loopt. De cursist heeft een stage map ontvangen, deze kunt u aan het begin met uw stagiaire doornemen. Hierin vindt u ook de verplichte onderdelen van de stage.


Verplichte onderdelen:

Kniphond (gehele hond geknipt incl. hoofd)
Plukhond gehele hond geplukt tot op onderwol
Plukhond stripvacht (gehele hond gestript)
Effileren inkorten
Effileren uitdunnen

 

Doelen:

- De cursist is in staat te beoordelen welke trim techniek het meest geschikt is voor de betreffende techniek het meest geschikt is voor de betreffende vachten van de honden die op tafel staan.

- De cursist kan zelfstandig een trimschema lezen en deze ook toepassen op de desbetreffende hond. - De cursist heeft kennis van parasieten (vlooien en teken) en kan deze ook bestrijden.

- De cursist gaat goed om met klanten en kan hen van een goed advies dienen. Zodra de cursist minimaal 80 dagen stage heeft gelopen, mag zij het praktijkexamen doen. Er moeten minimaal 80 dagen zijn afgetekend in het stage boek en de stagebieder vult het beoordelingsformulier en de Stagebiedersverklaring in. Dit stage boek neemt ze mee naar het praktijkexamen.