Je kunt nog starten in september 2020 met de Hondentrimopleiding

 

De Hondentrimopleiding geeft al 10 jaar diverse opleidingen en cursussen, de bekendste opleiding die wij aanbieden is de Hondentrimopleiding.

Deze opleiding is erkend door de branchevereniging ABHB en wij zijn aangesloten bij de CRKBO, wat betekent dat onze opleiding voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Al onze opleidingen worden met regelmaat geauditeerd om de kwaliteit te waarborgen en bestaan zowel uit theorie als praktijk; een vereiste voor een kwalitatieve opleiding. 

Certificaat Vakbekwaamheid houder van Honden en Katten

Inmiddels is de Hondentrimopleiding een erkende MBO instelling geworden (CREBO 25539 Keuzedeel 0470). Daarom  kunnen wij nu de opleiding voor het certificaat Vakbekwaamheid houder van Honden en Katten aanbieden (voorheen het honden- en kattenbesluit).

Dit certificaat is verplicht voor iedereen die bedrijfsmatig bezig is met honden en katten, denk bijvoorbeeld aan pensions, asielen en professionele fokkers. De opleiding bestaat uit een theoriegedeelte, een praktijkgedeelte en een stage. 

Belangstelling? Meer informatie vindt u op Beroepsopleiding Honden en Katten WE starten in september 2020. Er is nog plek.

Wij zijn ingeschreven bij het register CRKBO

 In het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) kunnen onderwijsinstellingen worden ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Opname in dit register is gekoppeld aan een kwalitatieve audit van de instelling (de erkenningsregeling). Is een onderwijsinstelling ingeschreven in het register, dan is die instelling daardoor een erkende instelling zoals bedoeld in de BTW wetgeving

 

U kunt het hele jaar door starten! U bent bij ons aan het juiste adres als u een goede vakopleiding hondentrimmen wilt. Met deze erkende opleiding bent u optimaal voorbereid en beschikt u over een vakdiploma. Onze kennis en jarenlange ervaring in het trimmen van honden is verwerkt in de opleiding. Daardoor krijgt u kwaliteit in een optimale combinatie van theorie en praktijk. Onze klanten zijn tevreden omdat de opleiding niet lang duurt en praktijkgericht is.

 

 

Onze voordelen zijn:

- voordelig en snel studeren

- grote kennis en know-how door onze specialisatie

- meer dan 25 jaar ervaring in het trimvak

- klantgerichtheid waardoor al onze klanten tevreden zijn

- stageadres wordt voor u geregeld

- een goede prijs-kwaliteitsverhouding

- u kunt meteen beginnen met de stage!

 

 Meer weten? 

 Klik op Hondentrimmen

Of bel ons: 0341-556508 of 06-53450735.

Direct inschrijven