Je kunt je nog aanmelden voor de start in september 2020 voor de opleiding tot hondentrimmer.

De Hondentrimopleiding geeft al 10 jaar diverse opleidingen en cursussen, de  opleiding die wij aanbieden is de opleiding tot hondentrimmer.

U kunt het hele jaar door starten! U bent bij ons aan het juiste adres als u een goede vakopleiding hondentrimmen wilt. Met deze erkende opleiding bent u optimaal voorbereid en beschikt u over een vakdiploma. Onze kennis en jarenlange ervaring in het trimmen van honden is verwerkt in de opleiding. Daardoor krijgt u kwaliteit in een optimale combinatie van theorie en praktijk. Onze klanten zijn tevreden omdat de opleiding niet lang duurt en praktijkgericht is.

 

Deze opleiding is erkend door de brancheverenigingen ABHB en AVVT en wij zijn aangesloten bij de CRKBO, wat betekent dat onze opleiding voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Al onze opleidingen worden met regelmaat geauditeerd om de kwaliteit te waarborgen en bestaan zowel uit theorie als praktijk; een vereiste voor een kwalitatieve opleiding. 

In het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) kunnen onderwijsinstellingen worden ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Opname in dit register is gekoppeld aan een kwalitatieve audit van de instelling (de erkenningsregeling). Is een onderwijsinstelling ingeschreven in het register, dan is die instelling daardoor een erkende instelling zoals bedoeld in de BTW wetgeving.

 

 

Onze voordelen zijn:

- voordelig en snel studeren

- grote kennis en know-how door onze specialisatie

- meer dan 30 jaar ervaring in het trimvak

- klantgerichtheid waardoor al onze klanten tevreden zijn

- stageadres wordt voor u geregeld

- een goede prijs-kwaliteitsverhouding

- u kunt meteen beginnen met de stage!

 

Meer weten? 

Klik op Hondentrimmen

Of bel ons: 0341-556508 of 06-53450735.

Direct inschrijven voor de opleiding